Aanmelding Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van harmonie Essentia ?

Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en ontvang enkele malen per jaar de nodige informatie over de concerten en activiteiten van de harmonie.

Klik op Aanmelding nieuwsbrief en vul je mailadres, voornaam en achternaam in.  Wij zorgen voor de rest.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Harmonie Essentia vzw voor berichtgeving op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw toestemming om u de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u niet meer wil dat wij uw gegevens verwerken volstaat het ons dat mee te delen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen.  Bij ontvangst van de nieuwsbrief kan je deze gegevens ook zelf bekijken, wijzigen of jezelf uitschrijven. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vindt u op www.harmonie-essentia.be onder 'privacyverklaring'.

© 2018 Harmonie Essentia vzw -- p/a Spillebeekweg 5 -- B-2910 Essen -- ond nr: BE 0568.571.636 -- KBC BE71 7310 1606 2969